Voervejrs tilbliven
 

Voervejr er opbygget omkring en Davis Vantage Pro 2-vejrstation. Vejrdata på siden bliver opdateret hvert 5 sekund. Dette site og dets data er indsamlet med programmet Weather Display. Denne station har følgende udstyr vindmåler, regnmåler, Solarsensor og thermo-hydro sensor monteret optimalt for at få de mest præcise målinger.

Voervejr sender data 500 m fra Voer by

Vejdata måles og sendes fra gården Høegsminde Høegsminde som ligger ca 500 m Øst for byen Voer på Norddjursland. Den hyggelige landsby har ca 250 indbyggere og er beliggende på Norddjusland kun 2,5 km fra Randers Fjord

Om dette Website

Dette site er bygget på skabelonen designet af CarterLake.org med PHP oversættelse af Saratoga-Weather.org.
En stor tak til Kevin Reed fra
TNET Weather for hans arebjdet med de originale Carterlake skabeloner, og hans design af webside PHP håndtering.
En special tak til Mike Challis fra
Long Beach WA for hans Vind-rose generator, Tema skifter og hans hjælp til CSS stilen på disse skabeloner.
En special tak gør til Ken True fra
Saratoga-Weather.org for AJAX vejrforhold visning, forside integration af TNET Weather common PHP site design på dette site.

En helt særlig tak skal lyde herfra til Henrik Jessen fra Vejret i Silkeborg, Danmark for utrættelig support i forbindelse med denne websides tilbliven og for oversættelse af kontrolfilerne til dansk.

Endvidere vil jeg takke Ole Jørgensen fra Fensmark-Vejret for hjælp med Voervejs flotte design samt hjælp til kodning af diverse scripts på siden

Skabelonen er oprindeligt baseret på Designs by Haran.

Denne skabelon er XHTML 1.0 standard. Valideret af XHTML og CSS på denne side.

 

Polare lavtryk
Gruppe af lavtryk, der dannes, når arktiske luftmasser strømmer ud over en relativt varm havoverflade. De minder om tropiske cykloner, da de ligesom disse får hovedparten af deres energi ved fordampning/fortætning af havvand. Deres udstrækning er nogle få hundrede kilometer.